01-03-2009 Poëzievoorstelling Melvin van Eldik in Schuilkerkje te Pingjum

logo.ensafh

Poëzievoorstelling Melvin van Eldik in Schuilkerkje te Pingjum, ‘Tussen donker en licht, tussen engel en wolf’, m.m.v. Sytse Jansma

Dichter/muzikant Melvin van Eldik treedt zondagmiddag 1 maart op in het Schuilkerkje te Pingjum met zijn poëzievoorstelling ‘Tussen donker en licht, tussen engel en wolf’ : gedichten, liedjes en korte verhalen.

Melvin uit Leeuwarden won 4 jaar geleden de 1e prijs bij een vertaalwedstrijd van Stichting Literaire Activiteiten Leeuwarden. Een jaar later kwam zijn dichtbundel ‘Dryfsandforstinnen’ (uitgeverij Perio) uit in het stadsdialect.

Nu is hij bezig met een bundel Nederlandstalige gedichten, waarvan de onderwerpen zijn geplaatst in een surrealistisch milieu, maar altijd op waarheid gebaseerd.

Gastdichter is de Harlinger dichter Sytse Jansma, die in april 2008 debuteerde met zijn bundel “Wa’t tate seit, moat ek whisky sizze” (Friese Pers).

Njonken it skriuwen is Sytse ek filmmakker en redaksjelid fan it Frysk literêr tydskrift ‘Ensafh’ en yn 2006 wûn er de Rely Jorritsmapriis mei it fers ‘dat minsk berne waard’. Het programma duurt 2 x 45 minuten en begint om 15.00 uur.

Entree is € 5. Schuilkerkje, Grote Buren 28 te Pingjum.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail