Literaire Tijdschriften Online

logo.ensafh

Het is druk op internet. Eind maart ging de redactie van Tirade per toerbeurt dagelijks bloggen. De Gids introduceerde haar GidsGame en kwam met een literair Bestiarium, en bij Terras verschijnt een nieuw nummer rondom Berlijn, wat grote activiteit op tijdschriftterras.nl veroorzaakt. Liter geeft Möring weg, Hollands Maandblad een pagina Wuck. Das Magazin is in festivalsferen. Bij De Revisor blogt men door. Een inventarisatie van wat internet vermag bij de literaire tijdschriften: van visitekaartje tot digitale etalage tot ouderwets blog tot iets minder ouderwets tot oorspronkelijke poëzie en proza tot ambitieuze interactiviteit.

Lês fierder by Oote Ooote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *