Aginda 04-10-17: presentatie van ‘Leven en dood volgens Jelke Bos’ van Trinus Riemersma

logo.ensafh

ZIRIMIRI PRESS

BOEKPRESENTATIE

LEVEN EN DOOD VOLGENS JELKE BOS
Tr. Riemersma
Vertaald uit het Fries door Harmen Wind en Jantsje Post.

4 Oktober is Werelddierendag: een mooi moment voor de presentatie van 4 Oktober is Werelddierendag: een mooi moment voor de presentatie van Leven en dood volgens Jelke Bos van Trinus Riemersma. Een boek over een elf jaar oude labrador die na een bijna-doodervaring geconfronteerd wordt met de grote vragen des levens.

De presentatie vindt plaats op woensdag 4 oktober 2017 om 17:30 uur op de vierde etage van Boekhandel Scheltema, Rokin 9 te Amsterdam. Toegang is gratis; u wordt wel verzocht zich aan te melden via deze mail: info@zirimiripress.com

Op deze middag hebben we een kort programma rond de Friese auteur Trinus Riemersma, met voordrachten van Doeke Sjiens, Teake Oppewal, Jantsje Post en Tsead Bruinja.

Tr. Riemersma bracht in 2001 Tinzen oer it libben en oer de dea uit. Leven en dood volgens Jelke Bos, Uitgeverij Zirimiri Press, verschijnt tegelijkertijd met een heruitgave van het Friese origineel Libben en dea neffens Jelke Bos, Uitgeverij Elikser. Een boek over een elf jaar oude labrador die na een bijna-doodervaring geconfronteerd wordt met de grote vragen des levens.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *