Aginda 13-01-2018: Snitser ferhalen en gedichten

logo.ensafh

Op zaterdagmiddag 13 januari organiseert Stichting FryX een culturele middag in het Dr. Wumkeshûs in Sneek. Vanaf kwart voor drie dragen diverse Sneker dichters gedichten voor en worden verhalen verteld. De middag is zowel voor bewoners als voor gasten gratis toegankelijk.

Stichting FryX stelt zich ten doel mensen met elkaar in contact te brengen via laagdrempelige culturele activiteiten op uiteenlopende plekken. Deze keer is dat dus in woonzorgcentrum Dr. Wumkeshûs. Er wordt een afwisselend programma met verzen en verhalen verzorgd door Tjeerd Ligthart, Marten de Rapper, Pepi Wadman, Sonja Fijlstra, Greet Slippens, Marten Visser, Wiebe Dooper, Ridsert Postma, Hillie van Brug en Riek Landman. De presentatie is in handen van Amieke de Rapper.

Het programma begint om 14:45 uur en zal duren tot ongeveer 16:00 uur.

Boarne: Grootsneek.nl

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *