Aginda 29-01-18: Gedichtejûn mei muzyk yn biblioteek It Fean

logo.ensafh

Op maandagavond 29 januari krijgen poëzieliefhebbers de kans één of meer gedichten voor te dragen in de bibliotheek van Heerenveen.

Dit mogen gedichten van eigen hand zijn, maar ook kan poëtisch werk van een ander worden voorgelezen. Aanmelden kan tot en met woensdag 24 januari. Feandichter Edwin de Groot, schrijver Karst Berkenbosch en kunstencentrum Ateliers Majeur verlenen medewerking aan deze gedichtenavond. De aanvangstijd is 19.30 uur en de toegang is gratis. Belangstellenden zijn welkom.

Iedereen kan meedoen aan de gedichtenavond. Deze vindt plaats tijdens de landelijke Poëzieweek (25 tot en met 31 januari), met als thema Theater. Deelnemers aan de gedichtenavond hoeven zich hier niet aan te houden.

Medewerkenden

Edwin de Groot brengt binnenkort een nieuwe Nederlandstalige dichtbundel uit. Karst Berkenbosch uit Oldeberkoop draagt voor uit eigen en andermans werk. Daarnaast lezen cursisten van de Friesland Schrijft-poëzieworkshop in de bieb hun werk voor. Docent(en) en leerlingen van Ateliers Majeur zorgen voor de muzikale omlijsting.

Lês fierder by de Heerenveense Courant

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op