Aginda 08-06-18: Poetry & Storytelling Festival

logo.ensafh

De eerste editie van het Poetry & Storytelling Festival staat in het teken van het kennismaken met nieuw werk. Tijdens dit nieuwe festival krijgen aanstormende nieuwe schrijvers en dichters een kans hun materiaal voor te dragen aan een enthousiast publiek. Daarnaast zullen veteranen het podium betreden om nieuw werk ten gehore te brengen. Te beluisteren zijn in elk geval Arjan Hut, Geart Tigchelaar, Christopher Morgan en Ria Westerhuis.

Voorafgaand aan het festival wordt een – gratis- masterclass gegeven door oud-Stadsdichter Arjan Hut. Een aantal deelnemers mag tijdens het festival optreden.

De capaciteit voor de masterclass is beperkt, dus geef je snel op!

Boarne: de Harmonie

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op