Teleks: Fryske dichters yn de Grinzer Prinsentuin

logo.ensafh

Fan de site:

Het festival eindigt zondagmiddag 15 juli in de Prinsentuin. Die ochtend is er een Friese brunchwandeling (met suikerbrood). Friese dichters dragen voor, je maakt op bijzondere wijze kennis met het werk van Dichter van Fryslân Eeltsje Hettinga en wordt door hem bijgepraat over de huidige stand van de poëzie in Friesland. Er is een poëtische krachtmeting tussen Geart Tigchelaar (Friesland) en Myron Hamming (Groningen). Het zanger-vertalertrio The Siskins (Ireen Niessen, Elsbeth Mulder en Klaske Kamstra) brengt tot slot de harmonie tussen beide provincies terug met hun Friese (en anderstalige) bewerkingen van klassiekers.

Sjoch hjir foar it folsleine programma

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op