Teleks: nije oetgoave van t digitoale tiedschrift Kreuze

logo.ensafh

Moi lu,

Der is weer n nije oetgoave van t digitoale tiedschrift Kreuze. Ons webstee het diskeer 26 bladzieden mit verhoalen, gedichten, nijs en aander schrieverij in de Grunneger toal.

De biedroagen binnen van Nico Torrenga, Henk Puister, Jan Sleumer, Ab Detmers, Bert Wijnholds, Bertus Spelde, Nelleke van Vliet, Jan Nomden, Trijnko Pelgrim, Aukje Tillema, Jan Hoiting, Henri Wierth, Jil Wildenga, Bert Weggemans, Eldert Ameling, Klaas van Zonneveld, Hanne Wilzing, Coby Poelman-Duisterwinkel, Nane van der Molen, Tiny Veldhuis, Pim de Noues, Jan Huttinga, Johan Koning, Gerhard P.J. Jansema en Martha Hoffenkamp.

Joargang 13, nummer 75 van Kreuze staait nou op http://www.kreuzekeuze.nl/. De rondzendbraif 28 blz.) is te lezen en te downloaden op http://www.kreuzekeuze.nl/kreuzewebstee/pdfs/kreuze_75.pdf. Vernuver joe dermit.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments