Teleks: Start ienmalige lêsklup Japanske literatuer

logo.ensafh

Vindt u de Japanse cultuur ook intrigerend? Wilt u daar wel eens meer over weten door Japanse literatuur te lezen? Op dinsdag 23 april worden belangstellenden voor zo’n leesclub uitgenodigd in Leeuwarden of Heerenveen.

Het initiatief komt van leescluborganisatie Senia, samen met Schwob, onderdeel van het Letterenfonds. Zij hebben alvast drie romans geselecteerd die in het Nederlands gelezen en besproken worden. Het streven is om leesclubs van 6 tot 8 personen samen te stellen die om de 5 à 6 weken bij elkaar komen.

Lês fierder by Groot Heerenveen

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Remco Kuiper Recent comment authors
  Subscribe  
Abonneren op
Remco Kuiper
Gast
Remco Kuiper

No hie ik in pear moanne lyn ris by Stichting Senia ynformearre nei Fryske boeken en frege nei in lêsklup Fryske literatuer. Ek even mei it each op de twadde rykstaal en as in aardich idee, út belangstelling en in freegjen nei mooglikheden.

It antwurd wie: “Er zijn geen plannen om Friestalige leesgroepen op te richten en het is ook de doelgroep niet”.

Soe oars al wat wêze kinne dochs?
(no hâld ik op earst even mei reaksjes hjir)