Teleks: Kreuze 78

logo.ensafh

‘Der is weer n nije oetgoave van t digitoale tiedschrift Kreuze. Ons webstee het diskeer 27 bladzieden mit verhoalen, gedichten, nijs en aander schrieverij in de Grunneger toal.

De biedroagen binnen van Jan Nomden, Rieks Holtkamp, Nico Torrenga, Henri Wierth, Goos Gosling Slotegraaf, Anna de Vries-Maarhuis, Pim de Noues, Bert Weggemans, Jan Sleumer, Agnes Huzeling-Zandt, Coby Poelman-Duisterwinkel, Eldert Ameling, Trijnko Pelgrim, Klaas van Zonneveld, Roel Sanders, Jil Wildenga, Gerhard P.J. Jansema, Ab Detmers, Nelleke van Vliet, Jan Huttinga, Bert Wijnholds, Ingeborg Nienhuis, Kunny Luchtenberg, Inge Steenhuis, Nane van der Molen en Heleen van der Tuin.

Joargang 14, nummer 78 van Kreuze staait nou op http://www.kreuzekeuze.nl/.’

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op