Aginda: 22-11-14 Mooiste verhalen van Dam Jaarsma in Theater Meerzigt

logo.ensafh

2014 is Dam Jaarsmajaar omdat volksverhalenverzamelaar, schrijver en dichter Dam Jaarsma 100 jaar geleden geboren werd in Eastermar. Jaarsma verzamelde op de fiets vanuit Eastermar maar liefst 17.000 volksverhalen uit de Fryske Wâlden. Dam Jaarsma is de grootste verhalenverzamelaar die Nederland ooit heeft gekend.

Stichting 100 jaar Dam Jaarsma sluit het Dam Jaarsmajaar af met een verhalenavond met de bekende verhalenvertellers Douwe Kootstra en Hilly Harms.
Frysk schrijver, columnist en volksverhalenexpert Douwe Kootstra en Tryater-actrice Hilly Harms zijn beiden zeer ervaren verhalenvertellers. Zij zullen u een avond vermaken met het voordragen van de mooiste door Dam Jaarsma verzamelde verhalen. Arie van Lienen begeleidt hen muzikaal op trekharmonica.

Foar mear ynfo: Theater Meerzigt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *