Teleks: Nummer 70 van t digitoale tiedschrift Kreuze is oet

logo.ensafh

Der is weer n nije oetgoave van t digitoale tiedschrift Kreuze. Ons webstee het diskeer 32 bladzieden mit verhoalen, gedichten, nijs en aander schrieverij in de Grunneger toal.

De biedroagen binnen van Henri Wierth, Roel Sanders, Gerhard P.J. Jansema, Nico Torrenga, Trijnko Pelgrim, Heiko Dantuma, Jakob Arbeider,Coby Poelman-Duisterwinkel, Henk Puister, Nane van der Molen, Anna de Vries-Maarhuis, Jil Wildenga, Jan Sleumer, Willem Friedrich, Aukje Tillema, Bé Kuipers, Agnes Huzeling-Zandt, Willem Tjebbe Oostenbrink, Eldert Ameling, Tiny Veldhuis, Nelleke van Vliet, Ab Detmers, Jan Huttinga,Klaas van Zonneveld, Bert Weggemans en Bram Wiekens.

Joargang 13, nummer 70 van Kreuze is vanòf nou te lezen op http://www.kreuzekeuze.nl/. De rondzendbraif (28 blz.) is te bekieken en te downloaden op http://www.kreuzekeuze.nl/kreuzewebstee/pdfs/kreuze_70.pdf. Vernuver joe dermit.

Wie wìnsen joe goie feestdoagen en veul zegen in 2018.

Groutnis,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *