Blog Klaas Kasma: Christina, Nynke en de mem van Doutzen

logo.ensafh

De mensen die vroeger naar deze kerk gingen moeten wel verschrikkelijke zondaars zijn geweest, dacht ik toen ik een  kwartiertje in een kerkbank van het Koepelkerktheater gezeten had. Maar anders dan de gelovigen van vroeger hoefde ik niet naar een dominee te luisteren die verdoemenis en hel predikte, nu klonk de fantastische stem van Christina Branco door de voormalige kerk. Niet dat de kerkbank waar ik in zat daar door comfortabeler werd, maar met gedragen liederen uit de bundel van Johannes de Heer was het zeer zeker erger geweest.Wat me wel opviel wat het compleet ontbreken van de vlaggen en stickertjes van LF2018. De jongens van deze organisatie zijn er meestal als de kippen bij om op ieder dorpshuis, theater of sportzaal hun stickers te plakken als er een concertje wordt gegeven.

Lês fierder by Klaas Kasma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *