Teleks: Circus Reve, Gerard Reve even terug in Greonterp

logo.ensafh

Greonterp- Circus Reve is geschreven door schrijver, criticus en Reve-kenner Arie Storm en geregisseerd door Marijke Schermer. Het initiatief voor deze voorstelling is van de jonge actrice Lilou Dekker (in 2014 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie) die de voorstelling speelt samen met drie voormalige klasgenoten. In een halfopen tent, reizend naar twee van zijn voormalige woonplaatsen, Betondorp en Greonterp, brengen zij Reve terug naar zijn oorsprong. Voor Reve-liefhebbers een feest van herkenning en voor nieuw publiek en jonge generaties een kennismaking met een van de grootste schrijvers die Nederland heeft gekend: Gerard Reve.

Lês fierder by Groot Sneek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *