Teleks: Het geluk is ver te zoeken bij de Fryske Akademy – Job Cohen heeft geen trek in de taskforce

logo.ensafh

Het geluk is ver te zoeken bij de Fryske Akademy

Alle Friezen moeten gelukkiger worden dan ze nu al zijn. Geluk op één, dat is het motto waarmee het nieuwe college van Gedeputeerde Staten deze week uiteenzet. Er is een categorie Friezen die zich afvraagt of dit beleidsvoornemen ook voor hen geldt: de medewerkers van de Fryske Akademy.

De medewerkers van de Fryske Akademy in Leeuwarden zijn nogal geschrokken toen zij constateerden dat hun wetenschappelijk instituut in het geheel niet genoemd wordt bij de inhoudelijke plannen die het college van Gedeputeerde Staten voor de toekomst van belang vindt. Horen zij soms niet meer bij de doelgroep die gelukkiger moet worden?

Lês fierder by Andries Veldman op Liwwadders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *