Blog Wokke de Ruiter: Optimistysk bliuwe…

logo.ensafh

Hy soe er rûn kofjetiid wêze.

Ier en betiid fan bêd ôf, fansels. Einliks al yn de nacht oan it skarreljen. Want sa bin jo as mem. Hâldt hy no fan reade wyn as rosé? Bier net, dat wit ik noch wol. In pear gebakjes kocht en ik bin er klear foar.

Lês fierder by Tiden hawwe tiden

1 reaksje op “Blog Wokke de Ruiter: Optimistysk bliuwe…

  1. O wokke wat is het toch wat. Ik ben het er niet ‘mee eens. De regering weet het zelf niet, een chaos. En dan weer de Engelse variant roepen ze eerst 70 % besmettelijker en nu is het maar 30 %. Ik ben er depressief van.. Dat we moeten kiezen tussen je kinderen, tegennatuurlijk.. De mens denkt alles te kunnen controleren, maar zo is het niet. Is het niet dit dan is het er komen steeds weer nieuwe ziektes daarom moet je van vrije mensen geen gevangenen maken. Kinderen die aangeleerd wordt 1.5 ‘m afstand niet meer knuffelen en dat worden de kinderen van de toekomst.. Het maakt de mensen agressief..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *